Ik ga op reis en neem mee

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen: ik ben waardeloos in het plannen van een vakantie. En dan bedoel ik niet het boeken van een vlucht en het zoeken naar een authentiek huisje in Italië of een natuurcamping in Zuid-Frankrijk. Dat doe ik graag. Maar ik vergéét vrije dagen in te plannen. Ja, echt. 

Maar als ik eenmaal een vakantieweek of drie heb genoteerd in mijn agenda en weet waar de reis naartoe gaat, dan verander ik in een uiterst geordend type. Ik maak óveral lijstjes van. Een nog-te-kopen-lijstje, een echt-niet-vergeten-lijstje en bovenal een dit-moet-ik-nog-lezen-en-luisteren-lijstje. Ik verzamel het hele jaar door boeken, podcasts en video’s. En aangezien ik niet de enige ben die in deze periode geniet van een paar vrije dagen, heb ik een selectie gemaakt van mijn dit-moet-ik-nog-lezen-en-luisteren-lijstje.

Lees verder bij Pay2day.

Scroll naar boven