Sjoske Media bestaat 4 jaar!

Het begon allemaal in een studentenkamer in Utrecht, vier jaar geleden. Ik was afgestudeerd en kon nog even blijven hangen bij mijn stage-adres. Lekker veilig, want voordat ik mezelf als zzp’er zou gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel moest ik een metershoge drempel over en die welbekende enge beren op de weg verslaan. Dat ging voorlopig natuurlijk niet gebeuren, dacht ik. Tot ik na een paar maanden de moed had verzameld. Ik probeerde het zo luchtig mogelijk te bekijken. Als het niet zou lukken, dan kon ik mezelf gewoon weer uitschrijven en iets anders verzinnen. Maar ook dat gebeurde niet, want inmiddels ben ik vier jaar verder. Het gaat zelfs zo goed dat ik mijn vierjarige jubileum drie dagen te laat vier. Wél met champagne en taart, dat begrijp je. 

Scroll naar boven