Vivianne Bendermacher: ‘De lat ligt héél hoog’

Nog geen jaar stond Vivianne Bendermacher aan het roer van VIVA. Een merk dat haar naar eigen zeggen heeft geïnspireerd om haar droom na te jagen. ‘Ik heb altijd tegen VIVA-vrouwen gezegd “je moet je hart volgen, heb lef, doe het gewoon”, maar zelf deed ik het niet. Mijn hart gaf me altijd in een eigen bedrijf te starten, maar ik dacht: dat doe ik als ik later groot ben’, vertelt Bendermacher.

In juli besloot ze de knoop door te hakken en voor zichzelf te beginnen in de vorm van Aim for Moon. ‘Ik ga de lat héél hoog leggen. Dat is mijn drijfveer, daarom heet mijn bedrijf ook niet Aim for the Moon. Ik heb het nadrukkelijk niet over die ene maan waar je elke avond naar kijkt. Mars heeft bijvoorbeeld ook twee manen en Jupiter minstens 63. Ik ga alles doen waar ik energie van krijg en ik blijf inzetbaar als hoofdredacteur’, legt Bendermacher uit.

Lees verder bij Villamedia.

Scroll naar boven